Søk i denne bloggen

fredag 11. oktober 2013

Stjerner - "star warm grey" fra GreenGat

Er det noen der ute som liker stjerner? Grå stjerner?

Det har vi masse av!

 
Alle disse produktene finnes i vår nettbutikk!
Mugge 0,5 liter (finnes i 1 liter også). Perfekt å servere deilig iste i om sommeren og perfekt til for eksempel ripssaft til riskremen på julaften :) Pris for 0,5 literen er kr 220,- se mer her

Suppeskålen er vel så fin til for eksempel potetgull, sjokolade, dessert, frokostblanding, taco-ingredienser og tapas som til suppe. Disse kan i grunnen brukes til det meste :) fine til lørdagsgodtet også ;) Pris kr 175,- se mer her.. PS! det er en superfin stjerne oppi skålen.

Oppvaskmiddel fra GreenGate er vel et møst hos en hver husmor? I hvertfall på mitt GreenGate-inspirerte kjøkken! Prisen er kun kr 79,-, noe som gjør det til en velegnet ekstragave til venninner også. Les mer her.

Frokosttallerken er noe alle må ha. Disse tøffe med stjerner fra GreenGate passer hos folk som ikke vanligvis liker GreenGate, nettopp fordi de er litt tøffere :) Passer perfekt hos gutter også! Julegavetips til sønnen eller kjæresten din :) Pris kr 159,- les mer her.

Forkle med stjerner? Det hører hjemme på ethvert kjøkken :) Perfekt om typen din er flink til å lage mat :) Pris kr 269,- les mer her.

Lattekoppen er også helt fantastisk! Med mange fine stjerner på utsiden og en stor oppi.. Nydelig! Lattekoppene har mange bruksområder. De er selvsagt egnet for kaffe, te, kaffelatte og kakao m.m., men også til å sette rømmebegeret nedi når du serverer taco eller vafler, til å sette et lys nedi sammen med for eksempel mose, du kan ha en liten blomst oppi eller bruke de som skål når du serverer diverse ting som sjokolade, gulrøtter og agurk med dipp og lignende. Pris kr 115,- les mer her.

Sist men ikke minst har vi koppehåndkle i størrelse 50x70cm. Personlig syns jeg disse er altfor fine til å tørke oppvask med, så jeg bruker de som duk. Det jeg også har gjort er å sy sammen to stykker for å lage putetrekk. Superenkelt! De er allerede samme størrelse som hodeputa mi, så alt som trengs er en søm for å feste de sammen + glidelås eller knapper :) Det er fort gjort! Pris kr 69,- les mer her.


Håper det var til litt inspirasjon, både på julegavefronten og personlig :)

Du er selvsagt hjertelig velkommen til å se produktene i vår fysiske butikk også! Du finner oss i Østregate 4 i Arendal sentrum. Våre åpningstider er mandag - fredag 10-17, torsdag 10-19 og lørdag 10-16. Håper vi sees :))


Klem fra Cathrine Larsen
La vita e Bella AS og www.lavita.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar