Søk i denne bloggen

onsdag 9. oktober 2013

Skal du gifte deg?

God morgen!

På mandag åpnet vi nettbutikk og fra i dag tilbyr vi ønskeliste for brudepar. En ønskeliste i butikk går ut på at bruden (og gjerne brudgommen også) kommer innom og viser oss hva de ønsker deg. Så skriver vi dette ned på et skjema, og legger det inn i en perm. Så kan gjestene komme innom å se listen og kjøpe noe de vet dere ønsker dere.

Veldig mange er usikre på hva de skal kjøpe, så dette gjør saken veldig mye greiere for mange :-)

Vi syns det er kjempegøy å kunne være til hjel, så om du liker varene vi har - kom gjerne innom. Vi kan snakke om muligheter helt uforpliktende. Vi kan være behjelpelige med levering av gaver også, om det skulle være behov for dette (om det er møbler eller annet som ønskes).

Om du ikke har mulighet til å komme innom, går det an å finne produktene i nettbutikken også og sende oss en mail. Vi er behjelpelige på alle måter og lager gjerne en liste her som dine gjester kan ringe/sende mail om å få tilsendt. Ta kontakt så finner vi en grei løsning for deg :)


Minner om giveawayen vi har gående på bloggen her! Meld deg gjerne på :)

Da ønsker vi alle bruder, brudgommer, kjærester, gifte og single hjertelig velkommen til vår fysiske og nettbaserte butikk! Vi sees i Østregate 4, 4836 Arendal eller på www.lavita.no


Klem fra Cathrine Larsen
La vita e Bella AS - Arendal og www.lavita.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar