Søk i denne bloggen

mandag 28. oktober 2013

Burleigh Pottery since 1851

Hei og god mandag!

Vi fikk en svært hyggelig telefon rett etter åpningstid i dag. Burleigh-servise vi bestilte i August har ankommet Larvik og står der i tollen! Det betyr at varene sannsynligvis er i butikken i løpet av onsdag. Gledelig overraskelse siden vi bestilte varene i august.. Mange som venter fælt, men slapp av - snart er alt på plass!

 
For de av dere som aldri har hørt om Burleigh kan jeg gjerne fortelle litt om firmaet.
 
 
To familier ved navn Burlgess og Leigh slo seg sammen og dannet det som fremdeles er Burleigh Pottery. De har siden 1851 laget nydelige serviser for hånd på gammel og tradisjonelt vis. Fremdeles lages produktene for hånd i England. Mønsteret "Blue Asiatic Pheasants" som er avbildet over, er det mest kjente. Dette motivet har vært med siden de startet. Det er et veldig engelsk og klassisk mønster.
 
 Vi har bestilt 50 ulike deler til dette servise, og det er mange som gleder seg! Burleigh-servise er et typisk servise folk samler på over mange år. Mange ønsker seg enkle deler til både jul og bursdag, noe som gjør at det etter hvert vokser seg til å bli et komplett servise.
 
 
Du kan se de ulike delene i vår nettbutikk ved å trykke her.
 
 
Ha en strålende fin uke alle sammen! :-)
 
Våre åpningstider er
mandag-fredag 10-17
torsdag 10-19
lørdag 10-16

Klem fra Cathrine Larsen
La vita e Bella AS - Arendal og www.lavita.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar