Søk i denne bloggen

lørdag 24. august 2013

Gave og interiørmesse høsten 2013

Hei! Da har vi bestemt oss for å gå over til blogspot! :)

Og så; overskriften!
Vi er i Oslo denne helgen for å gå på gave og interiørmesse på Norges Varemesse på Lillestrøm :) Jippi! To interiørfrelste jenters største drøm!! 32.000 kvadrat, ja du leste riktig 32.000 kvadrat, med interiørstands fra de forskjellige leverandørene :)

Vi har foreløpig bare kommet oss gjennom halvparten, så vi gleder oss masse til vi skal se resten i morgen! :) Det har vært hyggelig å hilse på mange av leverandørene våre, og vi har funnet noen nye og mange, mange potensielle nye leverandører :) Vi blir veldig revet med, men foreløpig har vi bare bestilt varer fra to.

BRUKA DESIGN 
Der har vi bestilt forskjellige boller med tekster (popcorn, chips, snacks og dipp), postkasser både store og små og litt forskjellig :)                    
                         

VILLAGE CANDLES  
Vi har også funnet en leverandør med noen fantastiske duftlys! Lysene er kanskje ikke superkjente i Norge enda, men i Sverige har de tatt helt av :) Lysene er håndlaget i USA! Leverandørens facebookside finner du HER . Utrolig koselige mennesker! Vi fikk et stort lys som brenner i 170 timer. Det skal vi dele ut til noen om ikke lenge, så følg med på bloggen fremover! En konkurranse er rett rundt hjørnet ;)Vi gleder oss veldig til de kommer :) De har to veker sånn at lyset skal brenne best mulig. Lysene soter ingenting, og glasset kan brukes til for eksempel oppbevaring når lyset har brent opp :)


I tillegg har vi snakket med en søt dame fra Butikkpikene i Kristiansand som kan hjelpe oss med nettbutikk! Så det ser ut som vi kommer til å få det på plass før jul :D hurra!

Nå gleder vi oss bare til å fortsette å kikke i morgen, og til de nye varene kommer!

Ha en fin kveld!
Klem fra Camilla

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar